2013-03-05

Олімпіада для школярів на геологічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Олімпіада для школярів на геологічному факультеті
Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Геологічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2013 році проводить Олімпіаду з геології. За правилами в Олімпіаді можуть брати участь учні випускних класів поточного року випуску усіх середніх навчальних закладів України.

Олімпіада проходитиме в два тури. Перший – заочний, другий – очний.

Перший (заочний) тур

До першого (заочного) туру входять завдання з географії та математики.

Всі учасники заочного туру олімпіади повинні до 1 квітня 2013 року надіслати розв'язки задач (записані в зошиті, а не на окремих аркушах паперу), а також поштовий конверт із маркою та своєю зворотною адресою. Бали отримані у заочному турі додаються до балів учасника очного туру.

"Анкета учасника" (дивись нижче) наклеюється на обкладинку кожного зошита.

Другий (очний) тур

Очний тур буде проведено 6 квітня 2013 року (субота) о 1000 на геологічному факультеті за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 90 (факультет розташований поряд зі станціями метро "Васильківська" або "Виставковий центр").

Учасники другого (очного) туру олімпіади повинні мати із собою:

  • паспорт (учнівський квиток та свідоцтво про народження – для тих, кому не виповнилось 16 років),
  • чистий зошит,
  • поштовий конверт із маркою та зворотною адресою.

Переможці та дипломанти Олімпіади-2013 користуються пільгами, що передбачені п. 11.1 «Правил прийому до Київського національного університету імені Тараса Шевченка в 2013 році»:

«... 11.1. Право на першочергове зарахування до Київського національного університету імені Тараса Шевченка мають:
... переможці та призери Олімпіади для школярів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яка проводиться в поточному навчальному році, при вступі на основі повної загальної середньої освіти.»

Всі побажання та зауваження щодо загальних питань організації та проведення Олімпіади можуть бути передані Оргкомітету Університету: тел. (044) 526-05-90, e-mail: [email protected], а також Оргкомітету геологічного факультету: тел. (044) 521-33-38 (деканат), e-mail: [email protected]

Зошити із рішеннями задач заочного туру, а також поштовий конверт із маркою та своєю зворотною адресою, необхідно надіслати за адресою: Україна, 01601 МСП, м. Київ, вул. Володимирська, 64, к.35, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, геологічний факультет, Оргкомітет Олімпіади–2013.

Детальніше: http://www.geol.univ.kiev.ua/ua/abit/olymp/.

Геологічний факультет КНУ ім. Тараса Шевченка