2018-07-31

"Нафтогаз" оголосив черговий тендер на закупівлю юрпослуг на 35 млн гривень

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" оголосила тендер на закупівлю юридичних послуг, пов'язаних з обслуговуванням роботи спостережної ради компанії, а також його комітетів, за 35 млн гривень.
Про це йдеться у тендерній документації компанії, оприлюдненій в системі публічних закупівель ProZorro, передають Українські Новини.

Заявки на участь у тендері приймаються до 28 серпня.

Аукціон призначений на 3 жовтня.

Термін надання послуг - до 31 грудня 2020 року.

Відповідно до тендерної документації, юридичні послуги включають надання юридичних консультацій і юридичних висновків щодо законодавчого регулювання на ринку природного газу та нафтопродуктів, з питань корпоративного права та корпоративного управління, з питань антикорупційного законодавства та управління ризиками.

Також серед обов'язків компанії-переможця буде складання заяв, скарг, процесуальних документів з цих питань.

Як повідомляли Українські Новини, "Нафтогаз" втретє оголосив тендер на закупівлю юрпослуг в судовому розгляді з італійською Italia Ukraina Gas 45,9 млн гривень.

Раніше міжнародна юридична фірма Freshfields Bruckhaus Deringer домовилася про надання юридичних послуг із забезпечення представлення інтересів в іноземних юрисдикціях Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

"Нафтогаз" - провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу країни, яке займається розвідкою і розробкою родовищ, буріння, транспортування та зберігання нафти і газу, а також постачання газу споживача.