2019-04-05

«Надра України» та «Шлюмберже» домовилися про співпрацю

04 квітня в офісі Національної акціонерної компанії «Надра України» відбулася зустріч із керівництвом ТОВ «Шлюмберже Сервісез Україна». Голова правління «Надра України» Ярослав Климович презентував гостям діяльність компанії, її можливості та означив перспективи співпраці.

Сторони окреслили наміри розпочати обговорення майбутніх ділових відносин, які будуть ґрунтуватися на Меморандумі про взаєморозуміння. Предметом цього Меморандуму має стати співпраця компаній у сфері надання технічних послуг, управління даними та робочими процесами, обробки та отримання сейсмічних даних, каротажних досліджень, а також тісне співробітництво у сфері Угод про розподіл продукції.

— Переконаний, що використання спільного досвіду, напрацьованих практик та потенціалу «Надра України» та «Шлюмберже» дасть синергетичний ефект для розвитку геологорозвідки українських надр і ще на крок наблизить Україну до енергонезалежності, — сказав про зустріч Ярослав Климович.

Довідково: Компанія «Шлюмберже» (Schlumberger) є провідним світовим постачальником технологій для комплексної оцінки пласта, будівництва свердловин, управління видобутком і переробки вуглеводнів.

Компанія працює більш ніж в 85 країнах світу. «Шлюмберже» надає найширший в галузі спектр продуктів і послуг – від проведення геологорозвідувальних робіт до управління видобутком, а також комплексні рішення, що охоплюють весь виробничий цикл – від пласта до трубопроводу, для оптимізації видобутку вуглеводнів і ефективної експлуатації родовища.