2019-03-29

«Надра України» на ярмарку вакансій в ННІ «Інститут Геології» КНУ ім. Т. Шевченка презентувала власний стенд

Фахівці компанії поспілкувалися зі студентами, відповіли на їхні запитання та розповіли про діяльність у сфері геологорозвідки наших дочірніх підприємств.

— Хто б що не говорив про підростаюче покоління, але приємно, що є ряд молодих геологів, які починають розмову не про зарплати і посади: «А що я повинен знати, вміти і якими навичками володіти, щоб працювати у вас?» — зауважує Володимир Лукаш, завідувач сектору геології твердих корисних копалин НАК «Надра України», для якого Інститут геології став альма-матер. І додає, що завжди приємно повернутися у стіни рідного ВУЗу і зустріти старих добрих друзів і колег-геологів.

І у нас є що їм запропонувати. Спеціалісти наших дочірніх підприємств володіють колосальним досвідом у сфері геологорозвідувальних робіт, зокрема, і закордонним у різних частинах світу (Європа, Африка, Південна Америка). А ДП «Укрнаукагеоцентр», як одне з найпотужніших в Україні науково-виробничих підприємств по обробці геолого-геофізичних матеріалів, геолого-аналітичних та науково-тематичних досліджень, володіє лабораторним обладнанням передових світових виробників, яке використовується для виконання замовлень провідних закордонних і вітчизняних нафтогазовидобувних компаній.