2017-03-20

Марк Роллінс зустрівся з парламентарями

Голова правління ПАТ «Укрнафта» Марк Роллінс зустрівся з головою Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніною Южаніною, першим заступником голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олександром Домбровським та першим заступником голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Михайлом Довбенком.
Голова правління розказав про стан справ компанії та бачення менеджменту щодо шляхів подолання відомих проблем «Укрнафти». Зокрема, учасники зустрічі обговорили загрози, з якими зіткнулась компанія на початку року, а саме невирішене питання заборгованості «Укрнафти» перед державним бюджетом, проблему продовження строку дії ліцензій та питання реалізації нафти.

Марк Роллінс зазначив, що ці проблеми вже найближчим часом можуть призвести до зменшення видобутку та повної зупинки підприємства, скорочення робочих місць та втрати податкових надходжень. За словами очільника «Укрнафти», менеджмент компанії запропонував шляхи подолання цих проблем і розраховує на розуміння та конструктивну підтримку з боку Верховної Ради та Уряду.