2017-09-13

Львівська ОДА відзначила працівників "Західукргеології"

Сьогодні, 13 вересня, розпочалася науково-практична конференція приурочена 100-річному ювілею української геології та 60-річчю підприємства «Західукргеологія». Відтак, на конференціі доповідатимуть про запровадження новітніх технологій, шляхи нарощення енергетичного потенціалу України та впровадження іноземного досвіду.

На урочистому відкритті зібрались представники провідних нафтогазодобувних компаній України та світу, ветерани галузі, фахівці державних та приватних підприємств, а також заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

«Оцінюючи те, що ви сьогодні робите, можна з впевненістю сказати, що це хороший, якісний старт для розвитку геологічної галузі. Львівщина пишається тим, що має таких фахівців, які водночас є і патріотами. Адже саме завдяки вам Україна крокує до енергетичної незалежності. Ваша нелегка праця дає поштовх до розвитку державної економіки та до розвитку регіонів», - зазначила під час привітального слова Ірина Гримак.

Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, високий особистий внесок у розвиток геологорозвідувальної галузі та з нагоди 60-річчя підприємства «Західукргеологія» Почесними грамотами та подяками голови Львівської ОДА нагородили сімох найкращих фахівців підприємства.

Окрім того, з нагоди 100-річчя української геології та 60-річчя підприємства «Західукргеологія» урочисто погасили марку.