2018-03-06

ONGC зацікавилася білоруськими методиками збільшення відбору нафти

Нафтовики індійської компанії ONGC зацікавилися білоруськими методиками збільшення відбору нафти. Можливості співпраці сторони обговорили під час візиту до Індії делегації «Белоруснефть».

Oil and Natural Gas Corporation є найбільшою в Індії нафтогазовою корпорацією, на яку припадає близько 70% видобутку в країні. Вона бере участь в розвідку і подальшу розробку родовищ вуглеводнів в 26 осадових басейнах в Індії. Також ONGC вважається провідною індійської енергетичною компанією.

Об'єднання «Белоруснефть» реалізує на індійському ринку проект з реабілітації зрілого родовища Чабуа - надають компанії Oil India комплекс високотехнологічних інжинірингових послуг.

У цій роботі задіяні фахівці інституту «БелНІПІнефть» - науково-інжинірингового центру білоруського підприємства. Мета - сформувати стратегію розробки родовища, що дозволяє відновити видобуток і максимально витягти залишилися нафтові ресурси. У минулому році успішно виконаний аналогічний контракт на нафтовому родовищі Дігбі, одному з найстаріших у світі і першому в Азії.