2021-04-09

ДКЗ запрошує на семінар "Методичні рекомендації та найкращі практики для ММСП"

Державна комісія України по запасах корисних копалин (ДКЗ) запрошує усіх охочих взяти участь у семінарі, присвяченому презентації звіту "Методичні рекомендації та найкращі практики для мікро-, малих а середніх підприємств (ММСП) для забезпечення стійкості та прогресу на шляху до циркулярної економіки в галузі сталого управління ресурсами та ланцюгів постачання критичної сировини в Україні", які розробляються в рамках проєкту UNDA «Глобальна ініціатива щодо відродження сектору ММСП після COVID-19», підготованого доктором геолого-мінералогічних наук, доктором географічних наук, доктором технічних наук, професором Рудьком Г.І. Про це повідомляється на сайті Державної комісії України по запасах корисних копалин. 

У повідомленні зазначається, що семінар за зазначеною темою відбудеться 14 квітня 2021 року. Час проведення семінару - 11:00 за київським часом.

Семінар проходитиме українською мовою. Посилання, код доступу та пароль розміщено на сайті Державної комісії України по запасах корисних копалин.