2018-01-17

Директорати стануть потужними аналітичними центрами - Максим Федотов

Новостворені директорати стануть віддаленими від політики потужними аналітичними центрами, які формуватимуть державну політику, перш за все, для країни, а не для окремих політичних команд.

Про це на своїй сторінці у мережі “Facebook” написав (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=146742576114949&set=a.128253807963826.1073741828.100023376225765&type=3&theater) генеральний директор Директорату викопних видів палива Міненерговугілля Максим Федотов.

“Перш за все, вивчаю аналітику, яка напрацьована різноманітними аналітичними центрами, включно із підрозділами нашого Міністерства. Це цікаво, тому що починаєш бачити проблеми з різних боків і задумуватися над речами, які раніше не помічав або ж які здавалися банальними”, - зазначив Максим Федотов.

Найближчим часом Директорат викопних видів палива проведе зустрічі із експертним середовищем для залучення якомога більшої кількості фахівців для розробки державної політики у галузі викопних видів палива.

“Величезний пласт роботи – зустрічі з експертами (включно зі співробітниками Міністерства – носіями інституційної пам’яті галузі), аналітиками, громадськими активістами”, - написав Максим Федотов.

Також директор Директорату викопних видів палива повідомив, що під егідою Євросоюзу для керівників директоратів міністерств щотижня проводять тренінги.

Нагадаємо, у рамках реформи у Міненерговугілля створено та обрано керівників трьох директоратів. Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції очолив Віталій Кушніров, Директорат викопних видів палива - Максим Федотов, та Директорат енергетичних ринків - Ольга Буславець.