2017-02-21

Держгеонадра оголошує конкурс

Державна служба геології та надр України оголошує конкурс для визначення спеціалізованих державних геологічних підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держгеонадр, що проводитимуть державну експертизу звітів щодо результатів геологічного вивчення надр, а також інших геологічних матеріалів

Для участі у конкурсі спеціалізовані державні геологічні підприємства, установи та організації, що належать до сфери управління Держгеонадр, мають надати до 23 лютого 2017 року пакет документів відповідно до конкурсних умов за адресою: 03057, м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16, Державна служба геології та надр України. 

Контактна особа: начальник Управління геології, голова Конкурсної комісії Сліпко Сергій Олексійович (044) 536-13-27.

КОНКУРСНІ УМОВИ
для визначення спеціалізованих державних геологічних підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держгеонадр, що проводять державну експертизу звітів щодо результатів геологічного вивчення надр, а також інших геологічних матеріалів

1.    Конкурс для визначення спеціалізованих державних геологічних підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держгеонадр, що проводитимуть державну експертизу звітів щодо результатів геологічного вивчення надр, а також інших геологічних матеріалів (далі - конкурс), у тому числі з таких питань: проведення робіт за Національним класифікатором ДК 008:2007 "Класифікатор корисних копалин" (ККК); будівництво та експлуатація підземних споруд, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин, у тому числі споруд для підземного зберігання нафти, газу та інших речовин і матеріалів, захоронення шкідливих речовин і відходів виробництва, скидання стічних вод; створення геологічних територій та об'єктів, що мають важливе наукове, культурне, санітарно- оздоровче значення (наукові полігони, геологічні заповідники, заказники, пам'ятки природи, лікувальні, оздоровчі заклади тощо), оголошується шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті Державної служби геології та надр.
2.    Для участі у конкурсі спеціалізовані державні геологічні підприємства, установи та організації, що належать до сфери управління Держгеонадр (далі - підприємства), можуть надати відповідний пакет документів Конкурсній комісії Держгеонадр з розгляду питань щодо державної експертизи звітів щодо результатів геологічного вивчення надр, а також інших геологічних матеріалів (далі - Конкурсна комісія) протягом строку, зазначеного в оголошенні про проведення конкурсу.
3.    Для участі у конкурсі підприємства подають такий пакет документів:
3.1.    Заяву (на офіційному бланку підприємства та за підписом керівника, скріпленим печаткою підприємства) для участі у конкурсі на ім’я Голови Державної служби геології та надр.
У заяві зазначається:
місцезнаходження заявника;
спеціалізація заявника по видам корисних копалин, за якими можуть проводитися відповідні роботи щодо геологічної експертизи;
номери телефонів, факсів;
банківські реквізити (рахунок у гривнях, валютний рахунок).
3.2.    Пояснювальну записку про діяльність підприємства із зазначенням інформації про наявність матеріально-технічної бази, власної бази геологічної інформації тощо.
3.3.    Копію завірених в установленому порядку установчих документів підприємства.
3.4.    Інформацію щодо наявності у підприємства філій, представництв, дочірніх підприємств.
3.5.    Документи щодо кількості та кваліфікації спеціалістів, які працюють на підприємстві на постійних засадах.
Достовірність інформації, наведеної у документах, передбачених цим пунктом, забезпечує керівник підприємства.
4.    До участі у конкурсі допускаються підприємства, пакет документів яких відповідає умовам, наведеним в пунктах 2-3 цих Конкурсних вимог.
5.    Конкурсна комісія визначає підприємства, що проводять геологічну експертизу, за такими критеріями:
5.1.    Достатня кількість фахівців, які мають відповідну освіту та кваліфікацію і забезпечують проведення досліджень в установленому об’ємі.
5.2.    Досвід роботи підприємства в системі державної геологічної служби.
5.3.    Інформація та матеріально-технічна база, достатня для забезпечення проведення досліджень.
5.4.    Власна база геологічної інформації, а також здатність накопичувати, зберігати і використовувати створену підприємством геологічну інформацію.
5.5.    Розгалужена мережа структурних підрозділів на території України.
5.6.    Спеціалізація за видами корисних копалин, за якими можуть проводитися відповідні роботи.
5.7.    Статутні завдання.
6.    Копія відповідного рішення направляється учасникам конкурсу протягом п’яти робочих днів з дати його прийняття, а дані про підприємства, що проводитимуть геологічну експертизу, також розміщуються на офіційному веб-сайті Держгеонадр.