2020-03-13

Burisma Group завершує підготовчі роботи до буріння нової свердловини

Burisma Group завершує підготовчі роботи до буріння нової свердловини на структурі Журавлина Деркачівсько-Войтенівської площі у Харківській області.

Планується, що свердловина №7 буде пробурена до глибини 4000 м. Очікуваний термін закінчення робіт – липень 2020 року, що відповідає запланованим термінам буріння свердловини.

Буріння здійснюватиметься безамбарним методом з повною утилізацією відходів буровим верстатом Уралмаш 4Е, оснащеним сучасною системою очищення.

«Сотні мільйонів кубів газу, які очікуємо отримати з нової свердловини – це не лише досягнення Групи, а й суттєвий плюс до газового балансу країни», –зазначив Тарас Бурдейний, CEO Burisma Group.

Згідно з інвестиційним планом Burisma Group у 2020  році планує буріння 15 нових свердловин на Карайкозівському, Водянівському та Ракитнянському родовищах, на структурі Журавлина Деркачівсько-Войтенівської площі, Клубанівсько-Зубренківській площі та інших ділянках.

Крім буріння, Burisma Group інвестує кошти й у наземну інфраструктуру. Зокрема, у 2020 році планується побудувати нові газопроводи, установки пропанового охолодження природного газу, реконструювати УКПГ, продовжити реалізацію проєкту будівництва установки стабілізації конденсату і поглибленого вилучення пропан-бутанової суміші (СПБТ або LPG) з природного газу.

За більш детальною інформацією ви можете звернутися до прес-офісу компанії: [email protected]