2018-02-14

Burisma Group представила Україну на найпрестижнішому заході нафтогазової галузі

Міжнародна енергетична група Burisma стала учасником ювілейного 25-го NAPE Summit 2018, що відбувся 5 – 9 лютого в Х’юстоні (США, штат Техас). Заснована в 1993 році, конференція NAPE Summit є наймасштабнішим щорічним заходом у світі в області розвідки і видобутку нафти і газу. Майданчик в George R. Brown Convention Center під егідою найбільших профільних організацій США – Association of Professional Landmen, Independent Petroleum Association of America (IPAA), Society of Exploration Geophysicists (SEG) і American Association of Petroleum Geologists (AAPG), – об’єднує не лише конференції і виставки провідних компаній за напрямками буріння, розвідки і видобутку вуглеводнів, але й є найбільшою платформою для B2B зустрічей глав міжнародних компаній, де безпосередньо укладаються угоди і створюються інвестиційні проекти.

У цьому році захід привернув рекордну за всю історію NAPE Summit кількість відвідувачів – понад 100 тис. осіб, серед яких керівники, провідні інженери, вчені, трейдери, бізнесмени. NAPE Summit разом з Summer NAPE належить до числа ТОП-10 щорічних подій в США і найбільш відвідуваних бізнес-заходів Північної Америки.

«NAPE Summit – це унікальний міжнародний захід, що демонструє технології і шляхи розвитку галузі в майбутньому. Бізнес відвідує цей захід з конкретними інвестиційними проектами, які на місці проходять експертну оцінку інвесторів, фінансистів, геологів, глобальних нафтогазових корпорацій. У галузі немає іншого майданчика, що відтворив б цю комбінацію», – говорить Член Ради директорів Burisma Group Каріна Злочевська.

Для Burisma Group участь в NAPE Summit 2018 це ще й можливість знайти технологічних партнерів для збільшення видобутку природного газу в складних геологічних умовах України. У цьому році свої технології в Х’юстоні представили понад 2,5 тисячі компаній-учасників з 100 країн.

«На поточний рік Рада директорів затвердила амбітну інвестиційну програму. NAPE Summit є найкращим майданчиком, щоб підібрати необхідні технології для збільшення внутрішнього видобутку природного газу в Україні», – говорить Радник Ради директорів Burisma Group Вадим Пожарський.

Зокрема, в 2017 році Група активно працювала зі світовим лідером у сфері сервісних послуг компанією Schlumberger. Також був підписаний договір на поставку в Україну обладнання та технічний супровід з компанією NOV (США). Партнерами Burisma залишаються Weatherford, M-I Swaco, Smith Bits, Baker Hughes, Galileo, Siemens та інші компанії. Для збільшення ефективності операцій з гідророзриву пласта Група придбала нове обладнання і уклала угоду на навчання українських фахівців американськими професіоналами з компанії Lime. Нинішній саміт не став винятком.

За словами Каріни Злочевської, в США Burisma Group провела ряд важливих зустрічей і уклала декілька стратегічних угод, що надасть можливість залучити в країну нові технології в нафтогазову галузь. Це дозволить більш якісно реалізовувати стратегію енергонезалежності України як у приватному, так і у державному секторі.