2019-03-15

Інтерпретація сейсмічних даних дозволила отримати додаткову продукцію

У 2018 році Burisma Group провела сейсмічні роботи в 3D форматі на площі 176 кв км, уклавши договори з кількома іноземними компаніями на перехресне дослідження та інтерпретацію отриманих даних.

«Завдяки новій інтерпретації сейсмічних даних ми провели додаткові роботи по добурюванню ряду свердловин», – каже Тарас Бурдейний, СЕО Burisma Group.

Зокрема, були проведені роботи по добурюванню свердловини №6 на Журавлиній структурі Деркачівсько-Войтенівскої ділянки в Харківській області, що дозволило отримати додаткові 60 тонн конденсату та 130 тис. м³ газу на добу. Також завершено роботи по інтерпретації сейсміки 2D на Рокитнянському родовищі та сьогодні складаються ТЕО роботи, в процесі виконання польові сейсморозвідувальні роботи 3D.

За словами Тараса Бурдейного, після комплексного вивчення результатів досліджень, була створена геологічна модель будови площі на Кубашівському родовищі, яка дозволила визначити точку буріння першої пошукової свердловини.

У 2019 Група планує перевести сейсмічні роботи на Жовтневе родовище та Ржавецьку площу.

На сьогодні, Burisma Group володіє найбільшим флотом для проведення розвідувальних і сейсмічних робіт в Україні. При цьому близько 30% сейсмічних робіт компанія надає третім компаніям, в тому числі державним.