2017-01-18

Анонс: семінар по ІПВГ у Дрогобичі

25 січня 2017 року у Державному вищому навчальному закладі “Дрогобицький коледж нафти і газу” відбудеться семінар “Роль Ініціативи прозорості видобувних галузей у реформуванні енергетичної галузі України. Прозорість як інструмент подолання корупції в галузі та створення нових можливостей розвитку місцевих громад”.

Захід проводиться Асоціацією “ЕнергоТранспарентність” за підтримки Національного секретаріату ІПВГ в Україні та Агенції США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках проекту “Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження” у частині надання допомоги в реалізації компоненту “Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні”.

Семінар організований з метою детального представлення студентам та викладачам “Дрогобицького коледжу нафти і газу” інформаційних можливостей стандарту ІПВГ, короткого висвітлення результатів другого Звіту ІПВГ України та обговорення механізмів залучення інформаційних технологій у боротьбу з корупцією та тіньовими схемами у видобувній галузі.

Захід проходитиме 25 січня 2017 року, о 13.20, за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 57.

До участі у семінарі запрошуються студенти та викладачі Дрогобицького коледжу нафти і газу, представники ЗМІ та громадські організації.

Контактна особа: Владислав Дейнеко, Асоціація “ЕнергоТранспарентність”, тел. +38097 5990983, електронна адреса: [email protected]