2017-04-20

Анонс: презентація моніторингу «Україна та Угода про Асоціацію: як запобігти бурі?»

21 квітня 2017 року об 11.30 відбудеться презентація та обговорення результатів моніторингу імплементації Україною Угоди про Асоціації з ЄС у сферах енергетики та довкілля за 2016 рік «Україна та Угода про Асоціацію: як запобігти бурі?».

Моніторинг здійснено учасниками шести експертних робочих груп, до складу яких сходять представники аналітичного центру «Діксі Груп», Громадянської мережі «ОПОРА», Всеукраїнської громадської організації «Енергетична Асоціація України», Ресурсно-аналітичного центру «Суспільство і довкілля», асоціації «Європейсько-Українське агентство».

До участі запрошені представники КМУ, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства екології та природних ресурсів, Міністерства регіонального розвитку, Державного агентства резерву, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Комітету Верховної ради з питань європейської інтеграції, Комітету Верховної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та ядерної безпеки.

Робота експертних груп відбувається в рамках проекту «Збільшення впливу громадянського суспільства у моніторингу та політичному діалозі щодо реформ в енергетиці та суміжних секторах відповідно до імплементації Угоди про Асоціацію» за підтримки Єврокомісії.

Модератор дискусії – Роман Вибрановський, журналіст, менеджер проектів УКМЦ.

Місце проведення: Український кризовий медіа-центр (Хрещатик 2, Український дім).

Просимо підтвердити Вашу участь листом на електронну адресу [email protected] або за тел. 095 4555039. Контактна особа – Вікторія Тороп.