2019-02-11

Анонс: 12 лютого відбудеться аукціон з продажу спецдозволів на користування надрами

12 лютого 2019 року об 11:00 відбудеться відкритий аукціон з продажу спецдозволів на користування надрами.

Захід проводитиметься за адресою: м. Київ, вул. Антона Цедіка, 16, Державна служба геології та надр України, актовий зал (4 поверх). Початок реєстрації покупців (їх уповноважених осіб) відбудеться з 09:00 до 10:45.

Акредитація проводиться до 09:00 12 лютого 2019 року.

Контактна особа: Оксана Оринчак,
моб: 067-461-61-92, е-mail: [email protected].

Про аукціон:

На аукціон виставлено 2 ділянки.

Перший лот – це Сурмачівська ділянка з покладами нафти, газу та конденсату на Житомирщині з початковою вартістю 7 млн грн. На дану ділянку не було заявників, відповідно, аукціонний комітет прийняв рішення зняти з аукціону.

Другий лот – Прутівський рудопрояв з покладами міді та нікелю, який розташований в Житомирській області. Приблизна вартість дозволу складає 10 мільйонів гривень включаючи сплату за геологічну інформацію.

Нагадаємо, аукціон щодо кожної ділянки надр відбувається за умови реєстрації не менш як двох покупців на придбання спецдозволу. Переможець аукціону протягом 30 календарних днів після його проведення повинен здійснити розрахунки за придбаний дозвіл шляхом внесення коштів до державного бюджету і сплатити різницю між ціною продажу лоту та гарантійним внеском. Вартість геологічної інформації на ділянку надр, розмір сплати якої наведено у переліку ділянок надр, які планується виставити на аукціон, також сплачується переможцем аукціону.