2018-12-06

Форум «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» підбиває підсумки

Міжнародий форум «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» проходив 6‑8 листопада на території Міжнародного виставкового центру. В рамках форуму відбулися спеціалізовані виставки.

XVІ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості ‑ 2018»  ще раз підтвердила свій статус головної галузевої події в Україні, зібравши на єдиному майданчику ключових вітчизняних та іноземних гравців енергетичного та електротехнічного ринку.

Разом з «Енергетика в промисловості ‑ 2018» відбулися виставки «ЕLECTRO INSTALL», «НАФТОГАЗЕКСПО» та «MINING INDUSTRY EXPO». 

Учасники виставок представили широке різноманіття продукції для виробництва, перетворення, передачі та споживання електроенергії, яке здатне забезпечити високу ефективність, якість і надійність електропостачання і т.п. Відвідувачі мали змогу отримати корисну інформацію від представників іноземних і вітчизняних брендів: EATON Україна, E.NEXT Україна, IEK Україна, Legrand Україна, Radpol S.A., Schneider Electric Україна, Siemens Україна, НВО «Вертікаль», ПАТ «Одескабель» тощо.

 ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО — 2018» демонструвала сервісні послуги та обладнання для розвідки, буріння, експлуатації нафтових і газових свердловин від провідних вітчизняних та іноземних виробників (Beiken International Engineering Co., Bentec GmbH Drilling & Oilfield Systems , Compass Directional Guidance, ТОВ «НТП Бурова Техніка», ТОВ «Українська сервісна бурова компанія ‑ 1» та інші.). 
Вперше АТ «Укргазвидобування» - найбільша газовидобувна компанія України, представила на відкритому майданчику новітнє обладнання для розробки газових родовищ.

ХI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика‑2018».вкотре стала дієвою платформою для демонстрації кращих розробок у сфері енергозбереження та відновлюваних джерел енергії. Цього року 81 підприємство з 8 країн світу (Австрія, Італія, Китай, Німеччина, Польща, Україна, Чехія та Швеція) представили як власну продукцію, так і продукцію виробництва Великобританії, Ізраїлю, Іспанії, Нідерландів, Південної Кореї, Словенії, США, Тайваню, Туреччини, Франції, Швейцарії, Японії та багатьох інших.

Нагадаємо, що всі заходи проходили у рамках ХVІ Міжнародного форуму «Паливно ‑ енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє». Такий формат проведення надав унікальну можливість учасникам та відвідувачам комплексно на одному майданчику презентувати технології, обладнання і сервіси широкому колу фахівців та обговорити шляхи реформування взаємопов'язаних галузей.