Odesa Offshore Conference 2019 (OOC2019)

Дата проведення Початок: 2019-09-26
Кінець: 2019-09-27
Місце проведення Приморський бульвар 11, готель "Лондонская", м. Одеса, Україна
Організатор EXPRO Consulting
Опис

Україна має всі шанси відновити роботу найперспективнішого нафтогазового регіону – Південного. Поклади нафти і газу розташовані як на суші, так і на морі. На шельфову ділянку Чорного моря «Дельфін» вже подали заявку 4 компанії, які мають намір укласти з Україною Угоду про розподіл продукції (УРП).

Odesa Offshore Conference 2019 – є найкращим майданчиком для зустрічі українських та закордонних замовників з буровими та сервісними компаніями та постачальниками обладнання. З невідкладною метою співробітництва у розробці українських шельфових та суходольних покладів нафти та газу третього в Україні нафтогазового регіону – Південного.

Захід OOC2019 збирає міжнародні та українські нафтогазовидобувні компанії, постачальників обладнання та технологій, підрядників EPCI, компаній з управління активами, підрядників з буріння та обслуговування, українських та міжнародних газових трейдерів, фінансових та юридичних компаній, постачальників нових технологій виробництва, стимулювання, а також геологорозвідувальних і геологорозвідувальних робіт.

Сьогодні Україна є зростаючим ринком буріння та сервісних робіт. На конференції окрім Південного регіону – шельфу та суші, також будуть висвітлені перспективи розвитку нафтових і газових родовищ у Карпатському регіоні та Дніпровсько-Донецькій западини.

Odesa Offshore Conference 2019 - це місце зустрічі кращих компаній, які прагнуть розвивати сучасні технології видобутку нафти і газу в Україні.

Детальніше.