XI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА - 2018

XI Міжнародна спеціалізована виставка Енергоефективність. Відновлювана енергетика - 2018

Дата проведення Початок: 2018-11-06
Кінець: 2018-11-08
Місце проведення Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"
Організатор ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України.
Опис

XI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА
ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА - 2018

 

(відновлювана енергетика, альтернативні види палива, енергоефективні та енергозберігаючі технології, обладнання, матеріали в енергетиці, промисловості, будівництві, ЖКГ, АПК)

XI Міжнародна спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА - 2018» - ключова подія на території України в області ефективного використання паливно‑енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива відбудеться в м. Києві 6 - 8 листопада 2018 року на найбільшому в Україні міжнародному виставковому майданчику.

Наша країна має вражаючий потенціал ринку регенеративної енергії та «зелених» проектів і має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, що містить економічні преференції. За оцінками експертів, Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність» викликає величезну зацікавленість у професійного товариства, інвесторів і широкого кола фахівців.

Контакти:

тел.: (044) 201-1166, 206-8786
e-mail: [email protected]