II Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості MINING INDUSTRY EXPO - 2017

Дата проведення Початок: 2017-11-07
Кінець: 2017-11-09
Місце проведення Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"
Організатор Міжнародний виставковий центр
Опис

Україна має величезні запаси різноманітних мінеральних ресурсів, за об'ємами багатьох з них наша країна посідає провідні місця в Європі і світі. У гірничодобувній галузі України, за даними Державної служби геології та надр України, працює понад дві тисячі видобувних та переробних підприємств.

В той же час, велика частина розвіданих запасів залишаються промислово неосвоєними, по деяким ресурсам цей показник сягає 60%, що становить значний потенціал розвитку гірничої галузі і економічного розвитку країни в цілому. Сприяти реалізації цього потенціалу покликано проведення II Міжнародної спеціалізованої виставки гірничодобувної промисловості Mining Industry Expo.

В сучасних умовах стрімкого інноваційного розвитку засобів промислового виробництва і підвищення вимог світових стандартів промислової та екологічної безпеки, виставка Mining Industry Expo має стати дієвим маркетинговим інструментом технологічного і технічного оновлення гірничодобувної галузі України, інтенсифікації видобутку корисних копалин, росту об'ємів гірничого виробництва, підвищенню якості продукції.
Іншим важливим завданням виставки Mining Industry Expo є розвиток і реалізація експортного потенціалу українських підприємств, що спеціалізуються на ринку гірничого обладнання і технологій, через залучення до відвідування виставки іноземних торговельних делегацій за сприяння профільних державних органів влади.

Запрошуємо до участі в II Міжнародній спеціалізованій виставці гірничодобувної промисловості Mining Industry Expo як ефективному бізнес - майданчику для промоції гірничих технологій і обладнання.

Контакти:
тел./факс: +38 044 201-11-67, 201-11-57, 201-11-78
e-mail: [email protected], [email protected]