"Энергоэффективность. Возобновляемая энергетика - 2017",

XV міжнародна спеціалізована виставка Енергетика в промисловості - 2017

Дата проведення Початок: 2017-11-07
Кінець: 2017-11-09
Місце проведення Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"
Організатор Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Міжнародний виставковий центр
Опис

У нових економічних умовах, XV Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2017» покликана стати центральним об'єднуючим галузевим заходом для демонстрації досягнень у сфері виробництва енергозберігаючого обладнання та інноваційних технологій, а також головною консолідуючою подією для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприємців.

Виставка «Енергетика в промисловості», що проводиться в рамках Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» за дорученням Кабінету Міністрів України та під егідою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, зберігає свої лідерські позиції і визнання професійної спільноти, по праву вважається візитною карткою енергетичної галузі України.
Учасники і відвідувачі виставки мають унікальну нагоду взяти участь в обговоренні сьогодення і майбутнього вітчизняної енергетики, зустрітися з представниками галузевої інтелектуальної та інженерної еліти - керівниками органів влади, електрогенеруючих, електромережевих, енергопостачальних компаній, лідерами електротехнічної промисловості, приладобудування, енергетичного машинобудування, провідними вченими, експертами, головними спеціалістами підприємств різних галузей промисловості та інфраструктурних об'єктів, фінансистами та інвесторами.

Перехід всіх сфер виробництва і споживання до стратегії енергозбереження потребує активних дій підприємств щодо якнайшвидшого технологічного переозброєння та модернізації енергетичних господарств. Можливість «тримати руку на пульсі» нових технологій і техніки, приймати правильні організаційні, технологічні та технічні рішення нададуть фахівцям робота XV виставки «Енергетика в промисловості - 2017» та проведення IV Всеукраїнського семінару інженерів-енергетиків.

Готовність задіяти свій інноваційний потенціал у виробничому процесі продемонструють вітчизняні та зарубіжні учасники виставки: розробники, виробники, постачальники нових технологій та ефективного електротехнічного і енергетичного обладнання, світлотехніки, силової електроніки, кабельно-провідникової продукції, інформаційних технологій, засобів автоматизації.

Реалізувати практичні завдання оновлення енергетичних потужностей, підвищити професійну кваліфікацію дозволить проведення IV Всеукраїнського семінару інженерів-енергетиків. Фахівці зможуть ознайомитися з прогресивним досвідом ефективного управління енергетичним господарством та застосування енергозберігаючих технологій, запровадження методів і засобів зниження енергетичних витрат на виробництві, підвищення ресурсу та ефективності роботи енергетичного та електротехнічного обладнання, та іншими інноваційними рішеннями.

Запрошуємо до участі в XV Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергетика в промисловості - 2017», IV Всеукраїнському семінарі інженерів-енергетиків, XV Міжнародному форумі «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».
Впевнені, що ключовими аргументами на користь участі у найважливішій галузевій події 2017 року стануть реакція на сьогоднішні виклики в енергетичній сфері, колективна відповідальність в подоланні кризових явищ в українській енергетиці, високий статус і стратегічна важливість ділових заходів, широке представництво провідних профільних фахівців нової формації.

Контакти:
тел./факс: +38 (044) 201-11-57, 201-11-67, 201-11-78, 206-87-96
e-mail: [email protected], [email protected]